Kategorier
Mode, Design & Livsstil

Solbriller til Børn

Solbriller til Børn

Har børn virkelig brug for solbriller? Ifølge de fleste øjenlæger og forskere er svaret et undertrykkende “ja”.

Ultraviolet (UV) stråling og blåt lys (også kaldet høj energi synlig, eller HEV, lys) fra sollys synes at øge risikoen for flere aldersrelaterede øjenproblemer, herunder katarakter og makuladegeneration. Forskere siger, at jo mere eksponering du har haft for solens skadelige UV- og HEV-stråler i løbet af din levetid, desto mere i fare kan du være for disse synstruende forhold.

De bedste børns solbriller blokerer 100 procent af solens UV-stråler og har slagfaste polykarbonatlinser.

Fordi børn har en tendens til at bruge mere tid udendørs end de fleste voksne, siger nogle eksperter, at næsten halvdelen af ​​en persons levetid udsættes for ultraviolet stråling, kan finde sted inden 18 år. (Anden undersøgelse, der er citeret af The Skin Cancer Foundation, antyder mængden af ​​levetids eksponering for UV-stråling Opretholdt efter 18 år er mindre end 25 procent.)

Også børn er mere modtagelige for at beskadige det lysfølsomme nethinden bag på øjet mod UV-stråler, fordi linsen inden for barnets øje er mindre i stand til at blokere UV end en voksen linse, hvilket gør det muligt for mere af denne skadelige stråling at trænge ind Ind i øjet.

Guide til køb af solbriller til børn

Det er ikke altid lige nemt at finde de helt rette solbriller til børn, men du behøver ikke at tøve med at købe dem. De fleste solbriller har alle den rette UV beskyttelse, og det vil altid være bedre at købe nogen end slet ingen. Når du køber solbriller til dine børn, så husk også at tænke på hvad børnene foretrækker. Børn er også modebevidste, og kan ikke lide at have noget på, som de ikke synes om – akkurat som os voksne. Vi har herunder fundet et par super seje børne solbriller til nogle rigtige gode priser til dine børn, eller børnebørn mm.

Mode solbriller til pige

Smarte solbriller med klar lilla linse

Børne solbriller pige - mode solbriller pige

Kan købes ved BabyKidz.dk til 79,95,-

Cool Pilot Børne Solbrille

Sej solbrille til både piger og drenge

Cool solbrille til børn

Kan købes ved babyKidz.dk til 78,00,-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *