Kategorier
Blandet Erhverv

Genial ide kobler erhverv og miljø sammen

Miljø er et af 2017 mest omtalte emner og ord. Ikke kun i Danmark, men i hele verden. Det er et emne, som alle mennesker i verden kan samles om og have en mening om. Det handler blandt andet om klimaforandringer, global opvarmning og CO2 og der kommer større og større fokus på alt dette og på, at vi som mennesker alle sammen burde tænker over det og ikke mindst handle på baggrund af al den viden, vi får om emnet.

Hvis du, som læser af denne artikel, ikke selv har oplevet emnet enten fra politikere, forskere, på de sociale medier eller generelt bare nede i det lokale supermarked, vil det overraske mange. Det er så omtalt et emne, at der er umuligt ikke at støde på.

En anden, der også er stødt på dette emne og som har handlet på det, er Jacob Post, som er ejer af entreprenør virksomheden Entreprenør Jacob Post ApS. Virksomheden har beliggenhed på Midtsjælland i den mellemstore by Kirke Såby. Herfra styrer Jacob Post virksomheden, som tager ud og laver arbejde for hele Sjælland.

De fokuserer på styret underboring og her i nyere tid er Jacob Post kommet med den geniale ide til hvordan han kan hjælpe miljøet, igennem sit arbejde. Det er super inspirerende at se en iværksætter, der selv tager initiativ til at gøre noget godt for miljøet.

Hans ide går ud på at sammenkoble underboringerne med udtagelser af miljøprøver. Det er allerede en meget effektiv metode, der giver cirka femten prøver om dagen. Dette kalder han for miljøboring.
På den måde har Jacob Post altså kunnet slå to fluer med et smæk. Han er, forstårligt nok, meget stolt af ideen og er faktisk den eneste i hele verden, der laver miljøboringer, da han indtil videre har patent på ideen. Læs meget mere om Jacob Post, miljøboring, yderligere boringsmetoder og meget mere på hans hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *