Om Fliserens

De fleste husejere ønsker tit efter nogle år at få en fliserens. De fleste kender det, efter nogle år, da begynder fliserne at få lidt belægning, såsom grønlige mørke pletter, som år efter år bare bliver til mere. Specielt de steder der er i skygge og er mere udsat for regn og fugt. Heldigvis findes der i dag naturlige fliserens produkter, som kan afhjælpe problemet. Og ikke nok med, at du bare kan få en fliserens – da kan man nu til dags også få imprægnering – denne del er ligeså vigtig som sleve rensningen, da den beskytter fliserne efter rensningen. Herunder forklarer Nordjyllands Sug og Spul, hvordan en fliserens foregår.

Sådan foregår rensning af fliser udendørs

1. Først afrensning af fliser

Med vores professionel specialudstyr fjernes flisepest, alger og andre uønsket belægninger, som sidder i overfladen af flisen. Overfladen holdes intakt, og fliserne kan holde i mange år fremover.

2. Desinficering

Efter afrensning får fliserne en desinficering, som trækker ned i flisen. Det fjerner de dybereliggende alger. Det modvirker også at fremtidige grønlige belægninger. En årlig desinficering om foråret sikrer dine fliser altid fremstår pæne og rene hen over sommeren.

3. Imprægnering af fliserne

Imprægnering af fliser foretages få dage eller inden for 3-4 uger efter de er renset. Med vores helt unikke transparente nano imprægnering yder vi 20 års garanti. På denne måde beskyttes overfladen optimalt, og nye begroninger af alle slags mindskes mest muligt. Imprægneringen beskytter også fliserne mod syreregn, og sørger for at de optager mindre vand i fremtiden.

4. Tilføjelse af nyt fugesand

Rensningen af fliserne vil skylle sand op af fugerne, og fugerne skal derfor fyldes op igen. Det gøres med fugesand eller stenmel.

Rensning af Fliser i Nordjylland

Bor du i Nordjylland, da giver Nordjyllands Sug og Spul dig gerne et tilbud på en fliserens og imprægnering, bare ring til Thomas på tel:+4525102545 eller læs mere på SugogSpul.dk.

Fliserens – Før og efter billeder

Fliserens

Fliserens – Før og efter billeder af rensning af fliser udført af Nordjyllands Sug og Spul ApS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.