Malerier og plakater til salg fra Galleri Mynewart.dk

Danmarks største online galleri – Galleri Mynewart.dk – sælger malerier og plakater til de danske kunder som aldrig før.

Danskerne er vilde med kunst til væggen. Galleriet Mynewart.dk, der er Danmarks største galleri på nettet oplever stor vækst. Herunder følger historien bag opstarten af, hvad der i dag er blevet til Danmarks største galleri på nettet.

Galleriet blev etableret i starten af 2016 af to unge iværksættere fra Sønderborg, der ønskede at tilbyde danskerne billig kunst til hjemmet. Parret, Malthe og Julie, udtaler følgende: Da vi for nogle år siden flyttede ind i et nybygget hus havde vi mange kvadratmeter hvide vægge, der manglede udsmykning. Vi er begge vilde med malerier, og vi ønskede at pryde væggene i vores hjem med flotte og farverige abstrakte malerier. Desværre var det ikke sådan til at finde malerier, der passede til vores prisklasse. Malerierne hos de danske gallerier kostede let op til 10-15.000 stykket. Dette ønskede vi at gøre op med.”

Ikke længe efter blev galleriet Mynewart.dk etableret. Galleriet er internetbaseret og har derfor hele Danmark som kundesegment. Galleriet adskiller sig fra de traditionelle danske gallerier ved at sælge sin kunst – malerier og plakater – til priser, der ligger på et helt andet niveau end hvad man normalt ser. Dette skyldes, at Mynewart.dk samarbejder med fortrinsvis udenlandske kunstnere. Disse er i gang med at etablere sig i kunstverdenen og har egne gallerier, men supplerer deres indkomst op ved sideløbende at male værker til Galleri Mynewart.dk. Grundet de lavere leveomkostninger sammenholdt med de store mængder malerier som Galleri Mynewart.dk bestiller, er galleriet i stand til at forhandle nogle yderst lukrative priser, der kommer de danske kunder til gode i form af billig kunst.

Moderne plakater og abstrakte malerier

Det er især de moderne plakater og de abstrakte malerier, der hitter i de danske hjem. Ifølge iværksætter-parret skyldes dette især, at vi i dag indretter vores hjem meget stilrent. Især de abstrakte malerier skaber en fantastisk synergieffekt med de meget stilrene hjem, idet de er modpolen til de rene linjer, der ellers går igen i hele boligen. Parret udtaler hertil: ”Et stort og flot abstrakt malerier i kraftfulde farver – det giver bare sjæl og liv til boligen. Det er der rigtig mange danskere, der er vilde med, og vi har derfor en kæmpe efterspørgsel på farverige abstrakte malerier.”

Udover den abstrakte kunst er moderne indrammede plakater også et hit i de danske hjem. Det er overvejende de meget moderne og minimalistiske plakater, der sælges til de danske kunder. Disse plakater danner en rød tråd med stilrene indretning, og kan derfor uden problemer indgå som en del af boligen. De fleste vælger at kombinere plakater og malerier, hvor malerierne optager de lidt større vægge, og plakaterne bliver sat op der, hvor vægpladsen er mindre, men hvor det stadig giver mening at hænge noget op.

Udover Galleriet driver parret også en anden webshop, hvor der udelukkende handles med plakater. Denne side hedder www.mode-plakater.dk, og blev startet op for at opnå større markedsandele på markedet for plakater, som er i stor vækst for tiden.

Fremtiden for galleriet

Galleri Mynewart.dk er stadig en ung virksomhed. Den succes som iværksætterne på ganske kort tid har opnået, har de ingen planer om at lade stå hen. En konstant tilgang af nye malerier og plakater, en mulig udvidelse til udlandet og en stor markedsføringskampagne er alle tiltag, der er lagt i støbeskeen for det kommende år. Iværksætter-parret har store ambitioner og planer for galleriet, som de på sigt håber bliver alle danskernes foretrukne sted at handle kunst til hjemmet.

Galleriet håber også, at kunne etablere et samarbejde med en lang række dygtige og talentfulde danske såvel som udenlandske designere, der kan danne rammen for den nye designlinje af plakater. Da plakater ikke på samme måde som malerier er unikke, handler det om at have et stort og varierende udbud af plakater, således at folk kan vælge et motiv som ikke hænger inde ved naboen eller vennerne. Vi vil nemlig alle gerne have noget unikt, da dette gør, at vores hjem får en personlighed.

Malerier maleri-inevitable

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *